Nyhed

Vi Sidder Bare Her sidder ikke stille

Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Mikael Simpson er klar med datoer til deres tre kommende koncerter

Det er mere end fire år siden, at trioen Vi Sidder Bare Her udgav deres sidste udspil. Nu er Vi Sidder Bare Her - den bemærkelsesværdige gruppe med Jørgen Leth (spoken word), Mikael Simpson og Frithjof Toksvig - klar med deres tredje udspil, som har fået titlen "Ingen Regning Til Mig". Udspillet udkommer i slutningen af april og bliver fulgt op af en turné, som bringer trioen til Aalborg, Aarhus og København. Koncertdatoerne kan du se her forneden.

"Ingen Regning til mig" har taget to år at komponere, klippe og færdiggøre, og det er gruppens største bedrift indtil videre, hvis man spørger Frithjof og Mikael. Emnerne omhandler igen små billeder af verden og refleksioner ud fra Jørgens unikke betragtninger. Pladen indeholder 14 numre og udkommer på vinyl, dobbelt cd samt download og stream. Cd-udgaven indeholder en ekstra cd med instrumentaludgaver af numrene.

Det sidste udspil fra Vi Sidder Bare Her kvitterede GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez for med fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende om: "Andre steder er 'Ikke Euforisk' anderledes opløftene og direkte morsom. I Avis fortæller Leth tørt, at han køber sine aviser, fordi han vil have dem for sig selv og i øvrigt ikke vil forstyrres i sin læsning heraf, og i den forrygende Sommerting bryder han flere gange ud i spontan latter. Det er ikke euforisk, men et fint, charmerende og underholdende alternativ til at læse en bog."


De tre koncertdatoer er som følger:

Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal, torsdag den 15. maj
Musikkens Hus, Aalborg, fredag den 16. maj
DR Koncerthuset, Koncertsalen, København, lørdag den 17. maj

Forsalg er netop startet via de respektive spillesteders hjemmesider.


ANNONCE