Nyhed

Chuck Berry siger farvel i Randers

Rockmusikkens far besøger Danmark på afskedsturné

Når Chuck Berry, den store rock & roll-pioner, manden bag den berømte "duck walk" og adskillige af 50'ernes største rockhits som "Johnny B. Goode", "Roll over Beethoven" og "Rock And Roll Music", i dag træder op på Blueberry Hill i St. Louis, er det mildest talt ikke for første gang. Det er hans koncert nummer 200 på det legendariske spillested. Det kan derfor forventes, at den aldrende performer har varme fingre, når han stopper forbi Værket i Randers den 12. april på sin afskedsturné.

Den nu 87-årige Berry har haft en lang og produktiv karriere. Han betragtes som det fædrene ophav til rockmusikken, hvad John Lennon ikke var i tvivl om, da han sagde: "Hvis man forsøgte at give rock & roll et andet navn, ville man måske kalde den Chuck Berry." Og det er ikke kun en kolossal sangskat, Berry råder over. Han er også kendt som en gudsbenådet performer, hvis guitarlicks stadig er grundlæggende lærdom for spirende guitarhelte verden over. 

Det er også med den fremskredne alder in mente, at Chuck Berry byder på "Farewell Concert" i foråret. Han slutter en formidabel karriere af med en sidste turné i selskab med sin faste kvintet, der blandt andet tæller hans datter Ingrid Berry, hans søn Charles Berry og hans tro bassist gennem mange år Jim Marsala. Koncerten i Randers åbnes med et sæt af Mike Andersen Band.

Billetsalget begynder mandag 20. januar kl. 11.00 og kan købes via Værkets hjemmeside, www.vaerket.dk.

 

 

 

 

 

ANNONCE