Nyhed

De fem vildeste anholdelser – fra Bieber til George Michael

Justin Bieber er ikke den første musiker, som er på kant med loven. Se fem legendariske anholdelser her.

I går blev Justin Bieber under stor medieomtale anholdt for at have kørt bil i spirituspåvirket tilstand i Miami, hvor han og en ven kørte ræs i hver deres sportsvogn. Bieber blev også sigtet for at have modsat sig anholdelse uden vold – det vil sige, at han opførte sig aggressivt og blandt andet bandede ad politifolkene – og for at køre med et udløbet førerbevis. Han er nu løsladt mod en kaution på 2500 dollar.

Bieber er dog langtfra den første musiker, som er blevet anholdt under stor dramatik. Vi har nedenfor fundet fem af musikkens vildeste anholdelser gennem tiden.

Justin Bieber


Ja, vi skal næsten have ham med. Se et tv-indslag om begivenheden nedenfor:

Boy George:


Boy George er ikke kun blevet taget i besiddelse af narkotika talrige gange. I 2009 blev han idømt 15 måneders fængsel for at have bundet den norske escortfyr Audun Carlsen med håndjern og holdt ham tilfangetaget, uden at Carlsen havde bedt om det. Den tidligere Culture Club-forsanger piskede i samme ombæring Carlsen med et sex-legetøj. 

George Michael:


George Michael var en periode nærmest fast inventar på politistationen. Smørsangeren er blevet anholdt talrige gange for besiddelse af narkotika og for uanstændig adfærd i det offentlige. Michael har heller ikke haft meget held bag rattet, hvilket du kan se i denne video:

Pussy Riot:


Næstnyeste eksempel er den famøse retssag, hvor de russiske myndigheder satte tre medlemmer af punk- og performancegruppen Pussy Riot bag tremmer i to år, angiveligt for at "forstyrre den offentlige orden" med deres "punkbøn" i en katedral i Moskva. Den ene af de tre kvinder blev løsladt efter få måneder, mens de to andre blev benådet i slutningen af 2013, få måneder før de havde udstået deres straf. Se hvordan Pussy forsøger at optræde i katedralen, for derefter at blive anholdt:

Axl Rose:


Guns N'Roses-frontfiguren har haft rigtig, rigtig mange problemer med loven. Rose blev anholdt mange gange i løbet af 90'erne for vold. Senere hen har amerikaneren tyet til utraditionelle voldsmetoder. I 2006 blev amerikaneren anholdt, da han, under et stort indtag af alkohol, bed en sikkerhedsvagt i benet. Fire år senere forsøgte Axl Rose at starte en slåskamp med modeikonet Tommy Hilfiger, hvilket selvfølgelig vakte stor opsigt rundt omkring i verden.

ANNONCE