Nyhed

Walk Off The Earth opgraderer til Store Vega

Det canadiske orkesters popularitet er så stor, at bandet flytter deres koncert til større rammer

Det canadiske rockorkester Walk Off The Earth vakte opsigt med deres kreative "fem-mennesker-spiller-på-én-guitar"-fortolkning af Gotyes "Somebody That I Used To Know", som i skrivende stund har over 155 millioner views på YouTube. Det har selvsagt skabt en stor interesse for Walk Off The Earth, og den medfølgende popularitet kan også mærkes i Danmark, hvor den programsatte koncert 18. april på Pumpehuset er rykket til større rammer i Store Vega.

De fem utraditionelle medlemmer af Walk Off The Earth har virkelig fået hul igennem. Bandet har eksisteret siden 2006, hvor de fem medlemmer mødtes i Ontario. De har siden skabt sig en solid fanbase uden om pladeselskaber ved hjælp af deres populære YouTube-videoer, hvor de både spiller egne numre og andres numre. Bandet signede på Columbia Records i 2012. Da "Somebody That I Used To Know"-videoen fra sidste år nærmest eksploderede på YouTube med 35 millioner visninger på under to uger, kan man dog tale om, at bandets aktier steg i popularitet. 

Skulle du af uransagelige årsager være gået glip af den omtalte video, kan du se den her nedenunder.


Billetter købt til Pumpehuset er gyldige til Vega-showet, billetprisen er den samme, og billetsalget er allerede i gang via GAFFA Live

ANNONCE