Nyhed

The Beards vender tilbage til efteråret

Det fandenivoldske kultband fra Australien kommer til København – og de har skægget med.

De er vilde, de skæggede mænd fra Adelaide. De er faktisk så vilde, at de har ladet skægget stå. For det handler om fuldskæg – og masser af det. Og faktisk slet ikke om andet.

Teksterne har alle referencer til ansigtets hårbevoksning, og går ikke stille med dørene. Det kan for eksempel være "You Should Consider Having Sex With A Beared Man", "All The Bearded Ladies" og "If Your Daddy Doesn't Have Beards You've Got Two Mums". De skæggede mænd, der startede i 2005 er fjollede, nuvel, men også tilhørende musikalske, hvorfor de bliver anerkendt af masser af fans på hele jorden.

Genren er rock og folk-rock – og masser af guitarsoloer. Når komedierockerne drager mod Danmark, tager de nærmere bestemt mod Pumpehuset, som bliver den hidtil største scene, de har spillet på herhjemme. Og det er ikke uden grund. Til deres koncerter på henholdsvis Atlas i Aarhus og Ideal Bar i København har der været fyldt – både af mennesker og god stemning (og skæg).

Har du ikke skæg, så fat mod. The Beards gæster først Pumpehuset den 22. november, så indtil da er det om at fremelske de lodne stubbe i massevis. Pas dem, plej dem og dyrk dem. Vil du med til en gang god aussie-rock, kan du købe dine billetter her.

ANNONCE