Nyhed

Hør alle tiders mest legendariske VM-fodboldsange

Hør to playlister med henholdsvis VM-fodboldsange og nationalsange

Da VM i fodbold, der bliver afholdt i Brazilien, bliver sparket i gang i aften, har musiktjenesten WiMP samlet to playlister, så du kommer i den helt rigtige VM-stemning. Du kan finde linket nedenunder.

WiMP har vurderet hvilke VM-fodboldsange, der gennem tiderne har gjort sig mest bemærket, og den første playliste er en samling på intet mindre end 52 af disse. Du kan selvfølgelig som den første høre den officielle VM-sang "We Are One (Ole Ola)", der er et produkt af rapperen Pibulls samarbejde med henholdsvis Jennifer Lopez og Claudia Leitte – med danske Thomas Troelsen som co-sangskriver og -producer. På andenpladsen finder du "La la la" fra Shakiras hånd. Netop disse to VM-sange kæmper om at vinde fodboldfansenes hjerter. Du kan selv vurdere sangene. Herudover kan du finde klassikere som "Re-Sepp-Ten", "Big Boys in Red and White" og "We Are The Champions".

Musiktjenesten har på sin anden playliste samlet alle de deltagende landes nationalsange. Hvis du ikke rigtigt kender til andre end den danske, vil det være en oplagt mulighed for at lave lidt reseach og dermed forbedre dit kendskab til de andre landes musikalske ansigt.


Hør playlisterne nedenfor:

ANNONCE