Nyhed

Fed Fredag føjer de sidste kunstnere til programmet

Tivoli Friheden offentliggør fire solide navne fra den danske musikscene

De sidste navne til Tivoli Frihedens Fed Fredag bliver nu offentliggjort. Programmet bliver dermed fuldendt med navnene Big Fat Snake, Kato, Medina og L.I.G.A.  

Big Fat Snake kan i år fejre 25 år som et af danskernes favorit-livebands. Og med klassikere som "No Peace Like In Heaven", "Fight For Your Love" og "Bonsoir Madame" er der garanti for fællessang i Tivoli Friheden. Du kan opleve Big Fat Snake den 15. maj.

  

Kato har skabt fester i Danmark, lige siden han som 12-årig startede et mobildiskotek med fire venner. Men det kommercielle gennembrud opnåede dj'en først 16 år senere, da han i 2010 udgav singlen "Turn The Lights Off" med Jon Nørgaard. Siden dengang har Kato haft adskillige hits som "Sjus" med Camille Jones og Ida Corr og "Dimitto (Let Go)" med Safri Duo og Bjørnskov. Kato optræder den 10. juli.

 

Medina er vel det nærmeste Danmark kommer på sin egen popdronning. Med hits som "Velkommen Til Medina", "Vi To", "Synd For Dig", "Kl. 10", "Jalousi" og "Når Intet Er Godt Nok" har den danske diva toppet hitlisterne lige siden gennembruddet med debutsinglen "Kun For Mig" fra 2008. For nyligt blev Medina desuden kåret som årets mest streamede kvindelige kunstner på Spotify. Medina spiller den 21. august. 

 

L.I.G.A. modtog i 2014 GAFFA-prisen som Årets Nye Danske Navn efter at have hærget de danske radiostationer med hits som "Skylder Dig Ikk' Noget" og "Julia". Bag trioen står hitmagerne Chief 1 og Remee. Og så har L.I.G.A. i øvrigt en virkelig hypet kvindelig trommeslager, Ihan Haydar. L.I.G.A. spiller den 28. august.

Desuden gemmer forlystelsesparken på et surprise-act den 31. juli, som vil blive offentliggjort i juli. Der kommer i alt 20 fede fredage i Tivoli Friheden.

Se hele programmet her:

Outlandish d. 24. april

Shaka Loveless d. 1. maj

Barbara Moleko d. 8. maj

Big Fat Snake d. 15. maj

Gnags d. 22. maj

Joey Moe d. 29. maj

Marie Key d. 5. juni

Dodo & The Dodos d. 12. juni

Rasmus Walter d. 19. juni

Burhan G d. 26. juni

Kim Larsen d. 3. juli

Kato d. 10. juli

Michael Falch d. 17. juli

TopGunn d. 24. juli

'Surprise' d. 31. juli

Stine Bramsen d. 7. august

Danser Med Drenge d. 14. august

Medina d. 21. august

L.I.G.A. d. 28. august

De Eneste To d. 4. september

ANNONCE