Nyhed

Iron and Wine gæster Vega – solo

Den amerikanske singer-songwriter Sam Beam bringer endnu engang sin melankolske folk til Danmark

Sam Beam, der går under kunstnernavnet Iron & Wine, gæster Store Vega solo tirsdag 11. november. Vega lover i den forbindelse, at publikum får smagsprøver fra hans seneste og femte album, "Ghost on Ghost," og sandsynligvis vil der også blive spillet et bredt udvalg fra bagkataloget.

Iron & Wines musikalske univers er en blanding af lo-fi americana, og psykedelisk folk-rock tilsat hans svævende, blide og til tider melankolske vokal. Selvom det musikalske udtryk er Sam Beams, så er han ikke bleg for at arbejde sammen med andre kunstnere for netop at formidle musikken til publikum. Sidste gang den 39-årige guitarist, sanger og sangskriver slog vejen forbi Danmark, var i 2011, hvor han havde samlet et helt kollektiv af musikere. Musikere fra blandt andet etablerede bands som Calexico, Wilco, Chicago Underground var her samlet.

GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt var til stede ved koncerten, som han gav fem stjerner og følgende ord med på vejen:

"En helt igennem fremragende aften med et glimrende band og en ekstremt talentfuld sanger og sangskriver, der formår at give sine sange nyt liv, selvom de slet ikke behøver det."

Denne gang optræder Iron & Wine dog solo, hvilket formentlig medfører, at sangene bliver præsenteret i en mere skrabet version. GAFFAs anmelder Michael Rosé Gonzales gav "Ghost on Ghost" fire stjerner og skrev følgende:

"Beams sangskrivning har denne gang fået et soul'et touch, og der er garneret med betagende blæsere på flere af numrene, der som fællesnævner synes at kanalisere lyden af en doven forårssøndag."

Billetsalget starter onsdag den 11. juni via Vega.dk og Billetnet.dk.

Så har du en idé om, hvad du kan forvente. Hør singlen "Joy" fra "Ghost on Ghost": 

ANNONCE