Nyhed

Kurt Cobains datter kritiserer Lana Del Rey for dødsromantik

Francis Love Cobain synes ikke, det er fedt at dø ung

De seneste dage har et interview, Lana Del Rey (billedet) har givet til den engelske avis The Guardian, vakt stor debat. I interviewet er Lana Del Rey citeret for at sige "jeg ville ønske, jeg allerede var død", efter at hun var blevet spurgt om sin beundring af de afdøde ikoner Kurt Cobain og Amy Winehouse.

Nu har Kurt Cobains datter, 21-årige Frances Bean Cobain, kritiseret Lana Del Rey på Twitter. Hun skriver således: "Jeg kommer aldrig til at kende min far, fordi han døde ung, og det bliver en heltegerning, fordi folk som dig synes, det er sejt. Det er det fandme ikke. Nyd livet, for du får kun ét liv. De folk, du nævner, har spildt det liv. Bliv ikke som de folk. Du er for talentfuld til at spilde det."

Kurt Cobain begik selvmord i april 1994, da Frances var 17 måneder gammel.


Lana Del Rey har på sin side tweetet, at hun blev lokket i en fælde under interviewet, og at hendes udtalelser er blevet taget ud af en større sammenhæng. I en række tweets, som nu er slettet, skrev hun:"Jeg fortryder, at jeg har stolet på The Guardian. Jeg havde ikke lyst til at lave interviewet, men journalisten var vedholdende. Han var forklædt som fan, men gemte sig bag skumle ambitioner og vinkler. Måske var han en kedelig fætter, der var på udkig efter noget interessant at skrive om."

På sin side skriver The Guardians journalist Tim Jonze, at han ikke lagde skjul på, at han var journalist, at han har citeret Lana Del Rey korrekt, og at hun var "behageligt selskab" i hele 70 minutter.

Frances Bean Cobain er i øvrigt selv blevet mødt med kritiske røster fra Lana Del Rey-fans efter sine tweets, og hun har derfor nu skrevet, at det ikke har været hendes mening at angribe Lana Del Rey, men blot skrive, hvordan hun ser på tingene.


Uanset hvad kan vi glæde os over, at Lana Del Rey lever i bedste velgående, så lad os se hendes musikvideo til sangen "Ride": 

 

 

ANNONCE