Nyhed

Premiere: Ginger Ninja græder ud i stemningsfuld video

Anonyme mennesker svæver rundt i mørket, men trøsten er forude

Ginger Ninja er aktuelle med musikvideoen til nummeret "Faucets", tredje single fra deres andet album, "Excess Space". "Faucets" er et storladent nummer, der henter inspiration i 80'ernes store pop-ballader. Singlens dertilhørende video er både smuk og dyster med et nærmest uendeligt mørke. GAFFA har fået lov at holde premiere på videoen, som du kan se nedenfor.

Forsanger Henrik Hamilton beskriver "Faucets" "som en sang om den svære lettelse og renselse, der er forbundet med at "græde den ud". Denne stemning er visualiseret i den mørke video, hvor anonyme mennesker svæver rundt, men til sidst finder trøst i hinanden. 

Faucets, som er produceret af Andreas "Maskinen" Sommer (Marie Key, Stoffer & Maskinen), er som nævnt tredje single fra Ginger Ninjas andet album "Excess Space", som udkom i januar i år og fulgte op på debuten "Wicked Map" fra 2010. På albummet er også singlerne "Williamsburg" og "Hole In My Head", der begge har været i god rotation på radioerne. "Faucets" er også netop blevet sendt i rotationen på P3.


Vil du opleve Ginger Ninja i den virkelige verden, spiller de live her over sommeren:

10.07: Love In, festivalen på Skarø
11.07: Vig Festival
17.07: Samsø Festival, Rullen
17.08: Nemoland, Christiania


ANNONCE