Nyhed

Se: Interpol i studiet

El Pintor er titlen på newyorkernes kommende skive, der kommer til efteråret

Den dystre kvartet Interpol har netop annonceret en udgivelsesdato og titel på deres kommende femte album, "El Pintor". Udspillet kommer fire år efter sidste udgivelse, det selvbetitlede "Interpol", og er sat til den 8. september. Samtidig har bandet lagt en lille video op, hvor du kan følge dem i studiet, mens de indspiller. Se den her fornden.

- Der er gået lang tid, men vi er endelig klar til at dele nogle nyheder vedrørende det nye album, skriver bandet fra deres Facebookside. - Vi vil gerne offentliggøre udgivelsen af vores kommende nye album, El Pintor. Vi skrev og indspillede størstedelen af albummet i NYC i 2013 og blev færdige med at mixe det tidligere i London tidligere i år. Vi er meget spændte på at dele albummet med jer. Vi havde det meget sjovt med at indspille denne plade, og vi kan ikke vente, til I hører den.

Albummet, som bliver gruppens første udgivelse uden bassisten Carlos Dengler, der forlod gruppen i 2010 efter udgivelsen af Interpol. Det er indspillet i Electric Lady Studios & Atomic Sound af James Brown og mixet af Alan Moulder (kendt fra sit arbejde med blandt andet U2, Foals, Arctic Monkeys, Smashing Pumpkins, The Jesus And The Mary Chain med flere). 

I videoen kan man se, hvordan livet er i et studie, når der indspilles. Det er langtrukne eksperimenter med lyde, det er ventetid, og det er en generel kedsomhed der gør, at man nogle gange, som forsanger Paul Banks, desperat må tjekke mobilen for livstegn udefra.

Efter at have opnået stor succes i Europa på baggrund af sange som "Narc", "Slow Hands" og "C'Mere" fra andet udspil, "Antics", fandt det selvbetitlede album fra 2010 bandet i tomgang. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen kvitterede med tre stjerner og konkluderede: "Måske er Interpol bare et produkt af lidt for sikker og magelig sangskrivning, eller måske har vi nu bare set og hørt det hele før."

Varm op til "El Pintor" fra skabelsesprocessen i studiet:

ANNONCE