Nyhed

Bob Geldofs datter formodentlig død af overdosis

Peaches Geldof fulgte på tragisk vis i sin moders fodspor

Tragedien ramte i starten af april igen Bob Geldof, forsanger i Boomtown Rats samt arrangør af den legendariske Live Aid-koncert i 1985 og Live 8 i 2005, da hans 25-årige datter Peaches Geldof (billedet) blev fundet død på sin bopæl i engelske Kent. Politiet beskrev på daværende tidspunkt dødsfaldet som "pludseligt og uforklarligt." Nu er resultaterne fra de forskellige tests fra obduktionen endelig fremme, og meget tragisk tyder det på, at den Peaches Geldof døde af en heroinoverdosis.

Engelske The Times rapporterer, at den 25 år gamle journalist og kendis døde den 7. april som følge af en overdosis heroin. Tragedien skærpes af den spejlende skæbne, hun da kommer til at dele med sin mor, Paula Yates, som også døde af en heroinoverdosis i 2000. Ifølge The Times skulle Peaches Geldof i den senere tid være blevet mere og mere besat af sin mors tidlige død som følge af stofmisbruget.  

Peaches Geldof var selv kendt som en kendis, skribent og model. Hun startede sin karriere allerede som 15-årig med at skrive for Elle Girl. Hun var datter af Bob Geldof og den engelske tv-værtinde Paula Yates. Forud for sin død var Yates blevet skilt fra Geldof og havde blandt andet været kæreste med Michael Hutchence fra australske INXS. Denne blev fundet død på et hotelværelse i Sydney i 1997 som følge af et grusomt selvmord.


Bob Geldof, som ud over Peaches også har opfostret Hutchence og Yates' barn Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence, sagde om datteren i en pressemeddelelse fra 8. april:

"Peaches er afgået ved døden. Smerten er ubeskrivelig. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest tosstede af os alle. At skrive 'var' smerter mig på ny. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi aldrig får hende at se igen? Hvordan er det til at bære. Vi elskede hende og vil mindes hende for evigt."

Peaches Geldof efterlader sig manden Thomas Cohen og deres to sønner Astala Dylan Willow og Phaedra Bloom Forever.


ANNONCE