Nyhed

Goldfrapp giver koncert i Tivoli

Popduoen med Alison Goldfrapp i front giver en af deres sjældne koncerter i Danmark denne sommer

Der var meget langt til det store dansevenlige hit "Ooh La La", da Will Gregory og Alison Goldfrapp, bedre kendt som Goldfrapp, sidste år udkom med den nedtonede sjette udgivelse, "Tales Of Us". "Når maskineriet nu erstattes af klassiske stryger-arrangementer, spansk guitar og luftige falset-melodier, er det intet andet end en kolossal risikovillighed fra en moden og velbevandret sangskriver, og hun kan hermed inkassere roserne: Hold kæft, hvor det lyder godt, mand!". Sådan lød det fra GAFFAs anmelder, Simon Nathanael, der kvitterede med fem store stjerner.

Når Goldfrapp kommer og spiller i Tivolis Koncertsal, torsdag den 31. juli, bliver det spændende, om de kan mestre det store spænd, der er lagt mellem den filmiske første udgivelse, "Felt Mountain" i 2000, over de synthtunge efterfølgende udgivelser, til en nærmest fuld cirkel med den seneste dybtfølte udgivelse.

Alison Goldfrapp har tidligere gæstet med sin sfæriske vokal og særegne stil i musikalske samarbejder med britiske electronica- og triphopikoner som Orbital og Tricky.     

Billetsalg starter tirsdag den 18. marts kl. 9.00 via www.billetlugen.dk

Lyt til Goldfrapps seneste udgivelse her: 

 

ANNONCE