Nyhed

Hør Julian Casablancas spille nyt på SXSW

Fem ud af de otte numre, Strokes-forsangeren optrådte med, var nye sange

Da Julian Cascablancas lørdag nat gik på scenen i en tætpakket klub i Austin, Texas, havde han overraskelser oppe i ærmet. Han spillede nemlig en række nye numre til stor begejstring for publikum. Én fan havde selvfølgelig i tidens ånd trykket record, så du kan her forneden se en fanvideo og få en lille forsmag på, hvad The Strokes-sangeren har på bedding.  

Cascablancas blev fulgt på scenen af sit nye backingband The Voidz. Under den otte numre lange koncert spillede han således fem nye sange, som man nu mener vil være at finde på hans andet soloalbum, der er sat til at udkomme senere i år. De nye sange hedder "Ego", "2231", "Biz Dog", "The Phantom of Liberty (Arabic Jam)" og "Dr. Acula". Derudover spillede han også sange fra The Strokes' tredje album, "First Impressions of Earth". 

NME rapporterer, at Julian Cascablancas var i højt humør under den intime optræden. Han skulle have brugt meget tid på at interagere med publikum og besvare spørgsmål fra de forreste rækker. Den stildannende sanger skulle også have været iklædt en sportsjakke med adskillige guldkæder om halsen. Hvorvidt det vil indvarsle en ny mode, som tilbage i starten af 00'erne, da The Strokes gav Converse-sko en renæssance, må vi vente og se.

Der forelægger på nuværende tidspunkt ikke konkrete oplysninger om en udgivelsesdato på Casablancas' andet soloalbum. Forsangerens seneste soloalbum er debuten "Phrazes for the Young", som udkom i 2009. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen gav begejstret fem ud af seks stjerner og opsummerede afslutningsvis rosende: "Det er hverken moderne eller retro, det er bare skidegodt."

Se den rystende fanvideo af åbningsnummeret "Ego" her:

ANNONCE