Nyhed

Hør smagsprøver på nyt Julian Casablancas-album

Strokes-sangeren fortæller om det musikalske udtryk på det kommende udspil

Julian Casablancas offentliggjorde for nylig, at han er på vej med et nyt album i forgrunden for bandet Julian Casablancas & The Voidz, hans første udspil med dén gruppe. Han har tidligere udgivet soloalbummet "Phrazes for the Young" i 2009 og til dato fem album med The Strokes i perioden 2001-2013.

Casablancas har nu offentliggjort en video med interviews med ham selv og bandmedlemmerne og smagsprøver på det kommende album. Her fremgår det blandt andet, hvem der er medlemmer i The Voidz, ligesom de selv beskriver musikken som "Jazz og punk – forbløffende melodiske passager", "Musik fra vores tid" og "Det lyder som hele verden med en masse kraft."

Casablancas fortæller videre: "Det er en protestplade. Jeg vil gerne holde det underspillet og almentgyldigt, men det er temmelig trist, synes jeg, at der ikke synes at være nogen vej uden om korruption, hvis man vil være leder, og sådan vil det være for altid."


Desuden siger Casablancas: "I synes, at de mest cool ting aldrig er cool i deres egen tid. Det tager altid nogle år. Det er næsten som i politik: 30 år efter slaveriets ophævelse siger folk "slaveri er forfærdeligt", men når det sker i deres samtid, er der ingen, der forstår, at det er et problem."

Medlemmerne af The Voidz er som følger:

Alex Carapetis: Trommer


Jeff Kite: Keyboard

Jake Beruovici: Bas

Amir Yaghmai: Guitar


Jeremy Gritter: Guitar

Det kommende album bliver produceret af Shawn Everett. Det fremgår endnu ikke, hvornår albummet udkommer.

Se videoen nedenfor med smagsprøver:

ANNONCE