Nyhed

RockCruise offentliggør de første to navne

For niende sæson i træk lægger Oslobåden fra land med musikalsk underholdning og fest om bord

Oslobåden er ved at gøre klar til at lægge fra land og indbyde til fest, når den igen i år lægger dæk til RockCruises. Det vil være den niende sæson med RockCruises. Med plads til 300 publikummer er der tale om særdeles intime koncertrammer. Programmet er endelig på plads, og DFDS Seaways vil over de kommende uger afsløre to kunstnernavne om ugen. De to første navne bliver nu offentliggjort. Det er de danske poprockere Carpark North og hede Panamah (bandet). 

DFDS Seaways og RockCruise-initiativet støtter musikken i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd), og dette års program rummer en bred vifte af etablerede navne fra den danske musikscene. Kevin Helsinghof, Country Manager i DFDS Seaways, fortæller: "RockCruise-programmet for i år er meget lovende, og vi har store forventninger til alle kunstnerne. Sidste år var en bragende succes med fuldt udsolgte koncerter, og den succes vil vi gerne gentage med de håndplukkede kunstnernavne, vi har valgt til årets RockCruises."

Carpark North har haft flot succes med deres seneste album "Phoenix", hvor trioen har åbnet op for samarbejde med andre kunstnere. Det er blevet til en duet - og et radiohit - med Stine Bramsen og en medvirken fra Nik&Jay. GAFFAs Michael José Gonzalez følte sig ikke helt så charmeret af udspillet og kvitterede med tre store stjerner: "Engagementet og den forfriskende insisteren på det storladne gør, at man aldrig keder sig med Phoenix i ørerne. Man trækker måske nok på smilebåndet steder, hvor det ikke er meningen, men det har nu også sin charme. Tre stjerner med pil opad."

Ligeledes med stjernerne fra Gonzalez til Panamah for deres seneste album "En Varm Nats Kølige Luft", som også modtog tre stjerner: "En Varm Nats Kølige Luft skal nok bringe lykke blandt gruppens mange tilhængere, og så kan man jo kun håbe på, at de tre talenter på næste album rent faktisk formår at fremmane noget mere køligt frem for denne noget lunkne omgang." Ikke desto mindre er Panamah nomineret til P3 Prisen til P3 Guld. 

Mon ikke Oslobåden kan se frem til at skvulpe pænt i bølgerne igen i år. 

Det færdige program vil være offentliggjort den 28. marts. Billetter er allerede i salg og kan skaffes via dfdsseaways.dk

ANNONCE