Nyhed

Spot Festival afslører ni nye navne

Aarhus-festival er halvvejs i programmet med dagens tilføjelser

Aarhusianske Spot festival er nok engang klar med nye navne - ni er det blevet til i denne omgang. The Minds of 99 (billedet), Shiny Darkly, Nelson Can, Scarlet Pleasure, Julias Moon, The White Album, Lovespeed og Dánjal er netop tilføjet til årets program, hvilket betyder, at halvdelen af plakaten nu er klar. Dansk-sproget pop, post-punk, pige-punk, r'n'b, psykedelisk rock, balkal og electro-pop er noget af det, som man kan forvente med dagens tilføjelser. 

Spot Festival er mere end blot musik, da arrangørerne også ønsker at tilbyde deres gæster, herunder alle de branchefolk der kommer, en større viden om formidling på de sociale medier, og hvordan man gebærder sig i branchen. Det kommer til at foregå blandt andet på Spot Interactive Conference, hvor Victor Pineiro fra Big Spaceship i New York holder en keynote tale. Han er en mand med mange talenter, blandt andet ligger han nummer 14 på Business Insiders liste over de 30 mest kreative mennesker inden for markedsføring på sociale medier lige nu. Han har skrevet for Ad Age, Fast Company, Vice Magazine og Maschable, og titler som manuskriptforfatter og producer er ligeledes at finde på hans vidtrækkende CV.

Derudover er der en dokumentarkoncert af Michael Madsen og Scenatet på Spot Film. Den handler om, hvordan man nytænker komponister og deres musik. 


Spot Festival afholdes i Aarhus 1. til 4. maj, og billetter kan findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE