Nyhed

The William Blakes afslører de sidste gæster

Find kostumerne frem fra skabet og gør klar til årets fastelavnsfest i aften

Når det danske band The William Blakes traditionen tro for sjette gang holder koncert og fest i forbindelse med fastelavn på spillestedet Amager Bio i aften den 2. marts, bliver det med en række gæstesolister. Bandet har nu afsløret de sidste gæster, nemlig vokal-ensemblet Glas, der udelukkende består af kvindestemmer, og som synger på ungarsk. Om Glas udtaler sanger og guitarist Kristian Leth: "Vi er beærede over, at Glas kommer. Deres musik river i vores sjæle. Furierne begræder skæbnen, og besynger det uendelige. Og det gør de til vores fastelavns-koncert. Sådan!"

Derudover kan bandet også præsentere aftenens opvarmningsband, Basco: "De er hele entreen værd i sig selv. En poetisk og eventyrlig musik, en blanding af folk, groove og de vildeste melodier. Endnu et eksempel på den afsindigt inspirerende folkemusik-scene lige nu," fortæller Kristian Leth.

Det samlede lineup til Fastelavnskoncerten ser således ud:

Basco, Thomas Andersson, Hugo Rasmussen, Stefan Pasborg, Sussie Luscinia, Dreamers' Circus, Jens Haack, T.S. Høeg, Martin Hedegaard (X Factor-vinder i 2008) og Glas.

Selve aftenen holdes til fordel for Haiti, et land, der ud over at være det fattigste på den vestlige halvkugle blev ramt af et sønderlemmende jordskælv i 2010. Alt overskuddet for arrangementet går således til Haiti, som Kristian Leth har fået et nært forhold til i forbindelse med faderen Jørgen Leths mere end 20 år lange ophold i landet.

Igennem årene har arrangementet blandt andet budt på navne som Nik & Jay, The Storm, Jacob Binzer, Simon Kvamm, Kresten Osgood, Jens Haack, Steffen Brandt, Nikolaj Nørlund, Waqas, Ane Trolle, Cæcilie Trier, Tue West, Dinner, Dreamers' Circus, Søren Huss, Pharfar, Nikolaj Steen, Mikkel Nordsø og mange flere.


Billetsalget er i fuld gang, og billetter kan findes på GAFFA Live.

Se Basco og Glas nedenfor:

ANNONCE