Nyhed

Hør ny stjernespækket Band Aid-single

For 30 år siden udkom den første Band Aid-single, og nu støtter verdenskendte musikere kampen mod ebola

Den nye Band Aid-single og fortolkning af nummeret "Do They Know It's Christmas?" blev offentliggjort i aftes under engelsk The X Factor. Formålet med singlen er at samle midler ind til at støtte kampen mod ebola i Afrika. Du kan høre den nye single nederst på siden.

For 30 år siden samlede Bob Geldof og Midge Ure en række britiske og irske artister til indspilningen af julesangen "Do They Know It's Christmas?". Denne single indtjente 120 millioner kroner til sultramte mennesker i Etiopien.

Den originale version indeholdt gæsteoptrædener fra blandt andre Phil Collins, Sting, Paul McCartney og David Bowie.

Efter at det første Band Aid-initiativ havde fået massiv succes, blev sangen indspillet på ny i 1989 og igen i 2004 med nye kunstnere.

Nu pustes der atter nyt liv i projektet i form af Band Aid 30. Denne gang er formålet med initiativet at indsamle midler til kampen mod ebola, som i disse dage hærger i Afrika og stjæler menneskeliv hver dag. Bob Geldof og Midge Ure har fået fingrene i de helt store navne til nyindspilningen af "Do They Know It's Christmas?."

Blandt navnene er Bono, Ellie Goulding, Chris Martin, Sinéad O'Connor, One Direction, Rita Ora, Seal, Emilie Sandé, Ed Sheeran og Sam Smith. 

Du kan høre verdensstjernerne folde sig ud som en samlet front i den nyeste udgave af "Do They Now It's Christmas?" herunder.

 

 

  

ANNONCE