Nyhed

Olly Murs indtager Danmark

Briten, som er albumaktuel, har planlagt koncert i Danmark næste år

Den unge popmusiker Olly Murs har offentliggjort koncert i Falconer Salen den 20. maj 2015. Du kender ham formodentlig for det populære nummer "Troublemaker". Og den får du nu muligheden for at skråle med på sammen med selveste Murs selv, når han indtager scenen i Falconer Salen.

Olly Murs er albumakuel med "Never Been Better", der ramte gaden i mandags den 24. november. Til foråret afholder han en stor arenaturné, hvor han blandt andet optræder i hjemlandet Storbritannien med tre shows i Londons O2 Arena, og turnéen bringer ham også en tur forbi det danske land.

Danmark havde for første gang fornøjelsen af at opleve Murs på dansk jord som support for Robbie Williams, da han gæstede Parken to aftener i sommeren 2013. Robbie er stor fan af Olly Murs og inviterede ham derfor med på scenen til en duet.


Efterspørgslen på Olly Murs' koncert i Danmark var høj, da han i oktober 2013 var for stor til lille Vega og måtte flytte koncerten til Store Vega, som også hurtigt blev udsolgt.

Sammen med sit band giver Murs altså nu koncert i Falconer Salen onsdag den 20. maj. Det spritnye album "Never Been Better" indeholder sangen "Let Me In" og sangen "Wrapped Up". Sidstnævnte er lavet i samarbejde med den amerikanske sanger og rapper Travie McCoy. 

Billetsalget starter fredag den 5. december kl. 10.00 gennem livenation.dk og Billetnet.dk


Kom i godt humør og se musikvideoen til "Wrapped Up", hvor der bliver danset på liv og løs:

ANNONCE