Nyhed

Tuborg Musikhjælp vil hjælpe flere bands

Der er stadig mulighed for at søge hjælp i 2014 – Tuborg har allerede hjulpet 17 bands på landevejen i år

Der er fokus på vækstlaget, men også en vilje til at støtte mere etablerede kunstnere som album-aktuelle Lucy Love, når Tuborg tilbyder bands i Danmark musikhjælp.

Den overordnede målsætning med Tuborg Musikhjælp er at understøtte koncertlivet ved at gøre det lettere for danske bands at komme ud at spille og møde et bredere og nyt publikum. Med ovenstående for øje har Tuborg indledt samarbejde med de første 17 bands og musikprojekter i 2014:

Hannah Scneider


Sleep Party People

The White Album

Johann


Jonas Rendbo

The Minds of 99

Go Go Berlinv (billedet)


Headbangers Ball Tour

Postyr

Ofelia


Negash Ali

Harmonics

The Great Dictators


Kidd

Heimatt

Lucy Love


Nelson Can

På trods af det store stykke arbejde med ovennævnte kunstnere melder Tuborg Musikhjælp, at der stadig er mulighed for at søge hjælp til landevejen i 2014 med betalt tourbus, lydmand, overnatning og mad. Yderligere information om, hvordan man ansøger kan findes på Tuborgs hjemmeside, hvor man også kan finde tourdagbøger og nyheder fra de deltagende bands.

"Listen over modtagere viser både nye artister og artister, som mange ville kalde etablerede som The Minds of 99 og Lucy Love. Selv om nye artister umiddelbart trænger mest til støtte, så skal vi også arbejde målrettet med bands, som skal være den øverste del af fødekæden i den nære fremtid. De skal tilbydes samarbejde, så vi sikrer bæredygtighed – især i en periode, hvor der er et stort pres på indtjeningsmuligheder for bands," siger sponsorchef hos Carlsberg Peter Ciacomello og påpeger, at transportstøtten gennem tiden har gjort en afgørende forskel for udviklingen af dansk live-musik.


Tuborg Musikhjælp har i 2014 modtaget mere end 200 ansøgninger om tourbus og økonomisk bidrag til lydmand, kost, logi og benzin.

I weekenden var både Kidd og The Minds of 99 på tour i tourbusserne, og her kan fans følge med bag kulisserne på #tuborgmusik og læse tourdagbøgerne på Tuborgs hjemmeside.

ANNONCE