Nyhed

Black City går i opløsning og spiller afskedskoncert

Det østjyske rock'n'roll-band går fra hinanden efter fem år og spiller en sidste koncert

Black City, det meget roste rock'n'roll-band med den karismatiske forsanger Bjørn Poulsen i front, har valgt stoppe som band. På lørdag den 11. oktober tager de afsked med deres publikum i en koncert på det københavnske spillested Lygten.

Ifølge Bjørn Poulsen er bruddet ikke sket på baggrund af musikalske uenigheder. Det er mere bandets arbejdsmetoder, som har skilt dem ad. Derfor kan bandet sagtens samles om at spille en sidste koncert.

Bandets to plader er begge blevet meget rost i GAFFA belønnet med fem stjerner. Det sidste album "Fire" fik følgende ord med på vejen af Michael José Gonzalez: "Der er ikke så meget pis med Black Ciy. Der er ingen dybe tallekner, der skal genopfindes, det handler derimod at skrue underholdningsværdien i vejret, træde speederen i bund og så ellers levere en gang kvalitetssange, der råber og skriger på at blive spillet så højt, som anlægget kan kapere. Man får ikke bare lyst til at besøge Black City igen og igen – man fristes til at købe fast ejendom der."


De fire medlemmer af Black City har i tidens løb haft mange musikalske jern i ilden, så det bliver næppe det sidste, vi hører fra dem. Nu i andre sammenhænge, for det blev tilsyneladende en anelse for klaustrofobisk at blive boende i den sorte by.

 

 


ANNONCE