Nyhed

Hør: Julian Casablancas 20 stærkeste hits - ifølge WiMP

I anledning af The Strokes-frontmandens seneste udspil med sit nye orkester har WiMP samlet en gedigen spilleliste med Cascablanca-hits

Julian Cascablancas er tilbage. Dog ikke med The Strokes, men derimod med sit nye orkester, The Voidz. I denne uge har de udgivet et debutalbum, og i den forbindelse har WiMP samlet en spilleliste over Cascablancas stærkeste numre. Hør den her forneden.

Det har ikke været nemt for Cascablancas at løsrive sig The Strokes. Tidligere på ugen udtalte han til NME, at han ikke finder stor fornøjelse i at optræde live med sange fra sit første orkesters bagkatalog. "Det er stadig sjovt at se folk reagere på det," udtaler han. "Men jeg får ikke noget følelsesmæssigt fra det selv."

Han har også fortalt om sit alkoholmisbrug til Rolling Stone Magazine Og man må konkludere, at Cascablancas kan feste med de største rock'n'rollers. Han fortæller:

"Jeg var sandsynligvis charmerende 10 procent af tiden, når jeg havde den perfekte buzz. Man tænker, 'Jeg er modig og jeg er skør og jeg kan drikke.' Men i virkeligheden er det mere, 'Jeg kan ikke socialisere mig og tale med folk uden at have en dum, falsk selvtillid, der er utålelig.' Man tænker, at det er ligesom et sandhedsserum, men det er mere et røvhulsserum." 

Han fortsætter: "Jeg havde tømmermænd i noget nær fem år. Altså, bogstavelig talt i fire år efter, at jeg holdt op med at drikke, følte jeg mig stadig ikke 100 procent. Jeg havde følelsen af at være lidt bagstiv, og du har ikke lyst til at gå nedenunder og få noget at spise, og du har mere lyst til bare at blive indenfor. Jeg følte mig helt formastet af det."


Ifølge GAFFAs musikanmelder Lars Löbner Jeppesen er første udspil fra Julian Casablancas & The Voidz, albummet "Tyranny", dog ikke helt en tilbagevenden til The Strokes successpor, selvom det har sin charme. Han kvitterer med tre stjerner og skriver: "Det er svært at finde hoved og hale i Tyranny, og ofte har man mest lyst til at stoppe pladen og sætte den formfuldendte solodebut 'Phrazes For The Young' på, men der er samtidig noget dragende over at løse denne gordiske kællingeknude af et album og finde ind til sangenes kerne."

Hør WiMPs spilleliste med de 20 stærkeste Casablanca-numre her:


ANNONCE