Nyhed

Lars H.U.G. på Danmarksturné

Sangeren følger udgivelsen af sit kommende album op med en turné landet rundt

For lidt under en måned siden udgav Lars H.U.G. singlen "Ti sekunders stilhed" som en forsmag på hans kommende album, som der endnu ikke er fastsat en udgivelsesdato på, men som kommer inden jul. Han følger albummet op med en turné, hvor du helt sikkert vil kunne høre mange af de numre, der kommer med på det nye dansksprogede album. Hans første på modersmålet i 22 år, da sidste plade på dansk var "Blidt over dig" fra 1992, og hans første album i 11 år.

H.U.G. luftede flere af de nye numre på NorthSide i år. GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt noterede sig tre nye. Ud over omtalte "Ti sekunders stilhed" var det "Hey Hey Hey (de søde søndage er forbi) og balladen "Vi bli'r alle til lys igen", som blev kommenteret med ordene: "En sang, der også har åbenlyse hitkvaliteter og kunne være en fremtidig fast koncertafslutter."

Lars H.U.G. står bag stilskabende albums med Kliché og har tolket både Søren Ulrik Thomsen-digte og Melodi Grand Prix-slagere. Han har præsteret at udvide formsproget for dansksproget popmusik med hits som "Elsker dig for evigt" og "Natsværmer", der er en kendt og elsket del af den danske sangskat og har formået at holde gang i hjulene gennem hele karrieren.

Turnéplanen for de kommede koncerter:

12/3: Vega, København

13/3: Magasinet, Odense

14/3: Elværket, Holbæk        

19/3: Skråen, Aalborg

20/3: Fermaten, Herning

21/3: Kulturværftet, Helsingør

26/3: Train, Aarhus,

27/3: Tobakken, Esbjerg

28/3: Godset, Kolding

Billetsalget er netop begyndt via spillestedernes hjemmesider 

Se musikvideoen til "Ti sekunders stilhed": 

ANNONCE