Nyhed

Lars H.U.G. udgiver koncertalbum og bog

GAFFA.dk – alt om musik

Selvom han har spillet sin sidste koncert, har vi ikke hørt det sidste til sangeren

Lars H.U.G. spillede den allerførste Vega-koncert dagen efter spillestedets åbningsdag i 1996, og i 2016 var han med til at fejre stedets 20-års jubilæum med en næsten tre timer lang koncert, som blev den sidste af slagsen fra sangeren. Nu kan koncerten opleves igen, når H.U.G. udgiver livealbummet L.A.R.S.T.H.U.G VEGA KONCERT den 28. maj på det nystartede pladeselskab Vega Records, stiftet af spillestedet Vega. 

Udgivelsen indeholder 28 sange fra jubilæumsarrangementet i en boks med tre lp’er, hvor der blandt andet er klassikere som ‘’Elsker Dig For Evigt’’, ‘’Mon De Kan Reparere Dig’’ og "Natsværmer". Sætlisten indeholder sange fra hele H.U.G.s karriere, fra Kliché-dagene til Søren Ulrik Thomsen-albummet City Slang og sange fra samtlige af H.U.G.s øvrige seks soloalbum. 

L.A.R.S.T.H.U.G VEGA KONCERT indeholder desuden også en 88 siders MEGA SONGBOOK, der medtager alle hans sangtekster med et nyt og renskrevet twist og har tilhørende illustrationer lavet af H.U.G. selv. Lp’erne og bogen er samlet i en boks, der indeholder et håndsigneret grafisk tryk af Lars H.U.G.

VEGA-koncerten i 2016 var akkompagneret af Povl Kristian på klaver og vokal, Peter Peter, Rasmus Hedeboe og Jacob Funch på vokal og guitar, Mikkel Riber på vokal og bas, Kim Thomsen på trommer og Jimmi Riise på saxofon, der for de flestes vedkommende havde medvirket på 10 sekunders stilhed fra 2014 og turneret med ham før og efter albummet. 

”Jeg var overbevist om at stoppe, da jeg aldrig ville kunne blive bedre live, men jeg skulle finde det rette forum. Som det så ud, lå turneens sidste job i Ringsted, og ikke et ondt ord om Ringsted, hvor jeg har haft mange gode oplevelser igennem årene, men jeg ville allerhelst slutte i min gamle hjemby, altså før jeg flyttede til Aarhus,'' fortæller Lars H.U.G. og tilføjer:

''Og så opstod der en mulighed i forbindelse med Vegas 20-års jubilæum, og hvilket bedre sted end netop dér at spille sit sidste job og af egen fri vilje selv træde ned fra de skrå brædder. Det styrer jeg selv, så længe jeg har muligheden for at bestemme, om sangen er slut. At stoppe mens legen er god”.

L.A.R.S.T.H.U.G VEGA KONCERT udkommer den 28. maj på Vega Records og kan købes lige her

Helt billig er boksen dog ikke, da den koster 995 kroner.

LÆS OGSÅ: Formidabelt foreløbigt farvel til Lars H.U.G.

ANNONCE