Nyhed

The Boy That Got Away udgiver debutalbum

Det bliver til releaseparties i både Aarhus og København med musikalske venner som gæste-dj's

The Boy That Got Away udgiver mandag den 10. november deres selvbetitlede debutalbum. Som optakt til begivenheden afholder de hele to releaseparties. Fredag den 31. oktober spiller de et højtlarmende show på V58 i Aarhus, og tordag den 6. november toner de lidt ned og giver et intimt akustisk show på Zeppelin Bar i København.

Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, især for sanger og guitarist Tim Alvin Boström. Allerede som seks-årig var han på nippet til at løbe hjemmefra med sine vigtigste ejendele - en pladespiller og to store højtalere - læsset op på trækvognen. Drømmeflugten afspejles da også i åbningsnummeret i "Follow Your Dreams" fra debuten.

Efter at have spillet landet tyndt og nogle gode, travle festivalsæsoner, gik Tim Alvin Boström, bassist Matias Bager og trommeslager Casper Simonsen sidste år i studiet for at indspille hvad de troede skulle være en ep, men endte som et debutalbum. Undervejs i processen fik de en følelse af, at de sangene ville noget mere end blot at være en ep. Bandet forklarer:

"Vi havde mere på hjerte og følte, at vi var modne til at lave et helt album. Vi er et band, som altid har 'feeded' meget på den publikumsinteraktion der sker, når man står på scenen. Netop derfor havde vi også brug for den energi, for at kunne færdiggøre albummet og efter endnu et travlt år med mange koncerter, blev de sidste strofer endelig sunget og spillet ind i juli 2014."


Over to somre er albummet blevet indspillet i Medley Studiet i København med producer Søren Andersen som sparringspartner. Bandet krediterer ham for have været medvirkende til at skabe diversitet i pladens opbygning uden at miste det samlede udtryk.

The Boy That Got Away har sørget for, at der også bliver solid musikalsk underholdning til deres releaseparties, de har nemlig hyret musikalske venner ind som gæste-dj's. I Aarhus vil medlemmer fra rockbandet Dance With Dirt, der vandt Karrierekanonen i 2012, forsøge sig som dj's, mens det er den københavnske rocktrio Lucer, der står for soundtracket i København.

Du kan læse mere om de to releaseparties på Facebook her - Aarhus releaseparty og København releaseparty.  


Se musikvideoen til albummets første single "Politics" her:

Drengene fra Dance With Dirt varmer også op til begivenhed og har udsendt en abstrakt teaser for deres gæste-optræden, hvori de nærmest lover, at det ikke kun er den rene rock, der er at finde på DJ-settet. George Michael og Wham! kan også snige sig ind:

 


 


ANNONCE