Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Skal du til tredages gadefest i Odense, til absint-gennemvædet hotelfest à la 1914 eller tilbage til 80erne og danse til lyden af din gamle Gameboy?

GAFFA sætter øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Odense går amok!
Der er kommet godt gang i Fyn - har I bemærket det? Denne weekend lægger Odense for første gang gader til den Distortion-agtige byfestival med det oplagte navn Karrusel, som kickstartes torsdag den 4. med en tre-sceners Startfest i Eventyrhaven og Albanigade, fortsætter med gratis gadefest fredag fra 18 til 22 omkring Brandts Klædefabrik, Vestergade og dele af Munkemose og afsluttes med den store finalefest med en tre etagers høj karrusel, saunaer, fest-containere, raverbusser og alle sådan nogle Distortionagtige ting og sager i området omkring Slagteriet og den gamle Cinemaxx-biograf. På musikprogrammet er bl.a. Morten Breum (billedet), Booka Shade, Ena Cosovic, Brooklyn Bounce og Sebastian Léger. Se meget mere om de enkelte dage på facebook.

Hvad: Karrusel
Hvor: Odense
Hvornår: 4.-6. september
Hvordan: https://billetto.dk/Karrusel


Erol Alkan på Rust
På Rust i København starter festen også torsdag med amerikanske Erol Alkan, som bl.a. har remixet Franz Ferdinand, Daft Punk og Chemical Brothers, på visit. "Han kan mixe dance, punk, electro og house, så det kan forstås af selv de mest tunghøre" lyder det fra arrangørerne om torsdagens gæstestjerne, som du kan tjekke ud på soundcloud her. Han suppleres af Buda (fra Lulu Rouge), Volm3r, Emil Petersson plus Leeroy & Jenkins.

Hvad: Erol Alkan
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N
Hvornår: Torsdag kl. 23 til 05
Hvordan: Facebook-link


Guddommeligt og gratis

God Goes Deep har holdt sommerpause, men er tilbage denne fredag i Vor Frue Kirke med musikalsk messe (på deephouse-måden, altså) leveret af Kasper Bjørke (fra kl. 20) og Jean von Baden & Mashti, som har taget en masse af musikerne fra deres fælles plade med (bl.a. Ole Theil på tablas, Miloud Sabri på trompet, Kevan Padre på cello og Tao Højgaard på guitar). Kirken gøres ekstra visuelt laber af Anders Lindberg, og uanset om du bruger aftenen til at varme op eller geare ned, er det hele ganske gratis.

Hvad: God Goes Deep #6
Hvor: Vor Frue Kirke, Nørregade 8, Kbh. K.
Hvornår: Fredag 5. september fra kl. 20
Hvordan: Facebook-link


Techno hele natten
Et af byens bedste dansegulve indtages lørdag nat af det tyske pladeselskab Affin Records med label-boss Joachim Spieth og hollandske Reggy van Oers på visit – suppleret af aftenens danske værter, Soran & Petter Pistol fra RUHR Distrikt og Be-Skidt Tech-Nik plus Andy Zones. Det bliver techno og musikentusiasme natten lang og - som det bare SKAL foregå i dét skønne hjørne af Kødbyen - videre ud i morgenen.

Hvad: Ruhr Distrikt & Be-Skidt-Tech-Nik præsenterer AFFIN Records showcase
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag fra kl. 23.55 til 08
Hvordan: Facebook-link


Gylden tidsrejsefest med absint og det hele
Golden Days-festivalen (som i år fokuserer på det skæbnesvangre årstal 1914 og årene efter) kickstartes som vanligt med et fantasifuldt og overdådigt brag i Vega, med fuld gang i den på alle etager. Hele bygningen omdannes til en hotelfest a la første verdenskrig med burlesque-stemning, party-klare piccoloer, syndige cigaretpiger, giftgrøn absint i glassene og masser af musik, der passer til. I Store Vega får husorkesteret The Extravaganzas bl.a. besøg af Ane Trolle og Frederik Vedersø, i Lille Vega er der koncert med K-O-N-T-O, Telepathic International Group og Damir Bartol Indos og House of Extreme Theatre Music (og Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole og Kid Kishore dj'er). Hvis du kommer tidligt, er der styling og butikker i foyeren fra kl. 17 - og krigsquiz og gullasch i Ideal Bar fra kl. 18. Læs mere på facebook.

Hvad: Åbningsfest for Golden Days – Hotel Extravaganza
Hvor: Vega. Enghavevej 40, Kbh V.
Hvornår: Lørdag fra kl. 17 (19)
Hvordan: Billetter på billetnet


Computerlyden fra 80'erne
Mere festival og tidsrejse! Nu bare knapt så langt tilbage – kun til dengang i 80erne, hvor computergrafikken var lidt mere pixelleret og computermusikken lidt mere begrænset. Men begrænsninger er jo kreativt befordrende, og lørdag fejrer Mikrodisco #3 den skønne 8bit- og chiptune-lyd (og hvad man ellers kan få ud af Nintendo Game Boys og gamle synthesizers. Aftenens musikere er Bit Shifter (New York), Trey Frey (West Virginia), Frau Holle og La Belle Indifference. Der er visuals fra Halfdan Pisket. Festen er en del af ALT CPH-festivalen www.altcph.dk) og det koster kun 50 kr.

Hvad: Mikrodisco CPH #3
Hvor: Fabrikken for Kunst og Design, Sundholsvej 46, Kbh. S.
Hvornår: Lørdag kl. 20.30
Hvordan: Facebook-link

ANNONCE