Nyhed

Julian Casablancas udgiver alenlang single

Forsangeren fra The Strokes er aktuel med et nyt band og album, og det kan høres på en USB-lighter. Forløberen er MEGET lang.

Julian Casablancas begyndte sin musikkarriere i 2001 med rockgruppen The Strokes, som er kendt for numre som "Hard To Explain" og "Last Night". I 2009 valgte han at gå solo for en periode og udkom med albummet "Phrazes For the Young", hvor førstesinglen "11th Dimension" blev valgt som Ugens Uundgåelige på P3. Samme år besøgte sangeren Vega i København. Nu følger han op på sit debutalbum.

Albummet "Tyranny" udkommer 23. september på Cult Records, et pladeselskab, som sangeren ejer. Julian Casablancas står nu i spidsen for bandet Julian Casablancas & The Voidz, men The Strokes eksisterer dog fortsat.

Musikken på det nye album beskrives som "Jazz og punk – forbløffende melodiske passager", "Musik fra vores tid" og "Det lyder som hele verden med en masse kraft." Det fortalte han og bandmedlemmerne i en video, som blev udgivet tidligere på året. Du kan læse nyheden og se videoen, som GAFFA viste her.

I forbindelse med albummet har forsangeren frigivet den første singleforløber. Den har en varighed på hele 11 minutter, har titlen "Human Sadness" og er nu tilgængelig på iTunes. Sammen med singlen afsløres titlerne på de 12 sange på tracklisten, som du kan se nedenfor:

 1. Take Me in Your Army

 2. Crunch Punch
 3. M.utually A.ssured D.estruction
 4. Human Sadness
 5. Where No Eagles Fly

 6. Father Electricity

 7. Johan Von Bronx

 8. Business Dog
 9. Xerox

 10. Dare I Care
 11. Nintendo Blood

 12. Off to War…

Albummet vil som sagt blive frigivet til september, og det er både på cd, lp, digitalformat, på et oldschool kassettebånd og som en lighter. Sidstnævnte er sangene lagt på et USB-stik, der er indbygget i en lighter. Julian Casablancas & The Voidz vil rulle på turné igen i oktober, dog kun på de amerikanske landeveje.

Du kan her høre Julian Casablancas hitsingle: "11th Dimension" fra hans soloalbum:

ANNONCE