Nyhed

Lionel Richie kommer til Danmark

Lionel Richie kommer til Europa næste år og svinger forbi Danmark på sin verdensturné

Den efterhånden 65 år gamle, men dog energiske sanger Lionel Richie indtager Danmark til februar. Dette gør han som et led i sin succesfulde verdensturné "All The Hits All Night Long". Nu er han klar til at indtage Falkoner Salen i København, lørdag den 21. februar klokken 20.00.

Lionel Richies massive "Tuskegee Tour i 2012" besøgte hele Europa og bragte ham forbi Horsens i Danmark. I dag offentliggør den millionsælgende kunstner, at han vender tilbage med 31 datoer i 12 forskellige lande i begyndelsen af 2015. Den femdobbelte Grammy-vinder og internationale stjerne lancerede sin nuværende turné i USA i september 2013. Siden da har han spillet 70 shows på stadions, arenaer og festivaler, og over hele Nordamerika, Australien og Asien har han fået fine anmeldelser.

Verdensstjernen er i særdelshed glad for at vende tilbage til Danmark: "Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Danmark. Publikum er altid fantastiske, og jeg har det altid fremragende, når jeg besøger Danmark. Showet føles som lang sing a long-aften, så jeg glæder mig rigtig meget til at synge sammen med danskerne endnu engang," udtaler manden, der også har sunget duet med Rasmus Seebach på albummet "Tuskegee" fra 2012 og ved koncerten i Forum Horsens i december 2012.

Ved Lionel Richies shows præsenterer han sange fra hele sin karriere, fra The Commodores frem til i dag, herunder hits som "Dancing On The Ceiling", "Say You, Say Me", "Hello",  "Three Times A Lady", "Easy" og "All Night Long".

Richie har solgt over 100 millioner albums på verdensplan og modtaget prestigefyldte priser undervejs, herunder Grammyer, American Music Awards, en Golden Globe og en Oscar.

Billetterne går i salg fra fredag 26. september kl. 10.00 via Livenation.dk og Billetnet.dk

Hør Lionel Richie og Rasmus Seebach med "Say You, Say Me" herunder:

 

ANNONCE