Nyhed

Sir Mix-a-Lot er glad for Nicki Minajs bagdel

Den amerikanske rapper viser respekt for Nicki Minajs nyeste musikvideo, hvor hendes bagdel bliver shaket på liv og løs

Rapperen og produceren Sir Mix-a-Lot, som debuterede tilbage i 1988, er mest kendt for sit album fra 1992 "Mack Daddy", hvor den dertilhørende hitsingle "Baby Got Back" gav ham en Grammy Award. I sangen vil du formentlig kunne nikke genkendende til linjerne "I like big butts and I can not lie", som er en hyldest til kvinder med store bagdele. Og netop den sang beskriver rapperens synspunkt temmelig godt.

Sjovt nok handler Nicki Minajs nye musikvideo "Anaconda" også om store bagdele, som i den grad ses i videoen. Det har måske noget at gøre med, at Nicki Minajs "Anaconda" sampler Sir Mix-A-Lots "Baby Got Back". Og det er noget, Sir Mix-a-Lot kan lide, fortæller han i et interview til rollingstone.com.

Sir Mix-a-Lot har en opfattelse af, at han er blevet beskyldt for, at han ikke kan lide Nicki Minajs sang: "Det er utroligt, hvordan mennesker – måske fordi de ikke arbejder i denne branche – men hvordan de kan tro, at jeg skulle være sur over sangen, udtaler han om Minajs single. Han tilføjer de rosende ord: "Jeg synes, sangen er fed, hun tog del i den og gjorde den til en Nicki Minaj-sang. Jeg er vild med nummeret og er blevet underholdt ved at lytte til det. Det er et sindssygt nummer."


Rapperen mener, at enhver mand, der kan lide bagdele, vil synes godt om videoen: "For enhver mand, der kan lide bagdele – hvordan kan man så se videoen og tænke – det kan jeg ikke lide?" spørger han.

Læs hvornår det næste album fra Minaj forventes at udkomme i artiklen her. Du kan se videoen "Anaconda", som er singleforløberen til hendes kommende album nedenfor.

 


 

 

ANNONCE