Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D klar med opvarmning

Til de to gruppers fælleskoncert i Aarhus teamer de op med blandt andre Love Shop

Dizzy Mizz Lizzy turnerer i disse dage land og rige rundt til en række udsolgte koncerter. Samtidig har de slået sig sammen med et andet af dansk rocks største bands, D-A-D, til to dobbeltkoncerter i Aarhus og København. GAFFA har tidligere rapporteret, at Ulige Numre vil agere opvarmning til den udsolgte koncert i København, men nu løftes sløret også for hvem, gæsterne til showet i Aarhus den 29. maj kan glæde sig til at opleve ud over de to giganter.

Og der er ikke tale om nogle af de mere ukendte navne i dansk musik. Tværtimod er det energiske Dúné, der, sammen med folkekære Love Shop, skal varme publikum op. Det er altså ikke hvem som helst, der er blevet hevet ind til at åbne ballet, og aftenen bliver dermed næsten en regulær mini-festival med flere store navne fra Danmark.

Det er nogle brandvarme navne i live-regi, der kommer til Aarhus til maj. Dizzy Mizz Lizzy høstede hele seks stjerner af GAFFA for deres turnéstart i Fredericia, og det var en begejstret anmelder, der måtte erkende, at "svimlende Dizzy Mizz Lizzy har hermed igen indtaget positionen som et af dansk rocks førende bands." Ligeledes kan D-A-D og Love Shop bryste sig af, at deres seneste koncerter også blev modtaget med begejstring af vores anmeldere. Knap så mange stjerner tilfaldt dog Dúné for deres koncert til Rosenborg Live sidste år, men de vil garanteret være klar på at kickstarte aftenen for denne aftens publikum.


Der er stadig billetter til arrangementet, der kommer til at foregå i smukke rammer ved Mindet på havnen i Aarhus. Tidsplanen for aftenen ser med dagens tilføjelser ud som følger:

16:00    Dørene åbner

17:30 - 18:30 DÚNÉ


19:15 - 20:15 LOVE SHOP

21:00 - 22:15 DIZZY MIZZ LIZZY

23:00 - 00:15 D-A-D


 

ANNONCE