Nyhed

Ham Den Lange: Vi burde sprede kærlighed i stedet for at hetze muslimer

Se ny video fra rapperen, som er ude med riven efter det hykleriske vestlige menneske

"Mæh Siger Det Lille Lam" er navnet på det debatindlæg, som rapperen Ham Den Lange netop har smidt på gaden. Debatindlægget er møntet på den vestlige borger, som skal til at vågne op fra mediernes og kapitalismens favntag: 

"Vi har sovet alt for længe nu, det' på tide at vågne op. Der er ingen steder at gå hen. Det er for sent, jeg ved det godt. For verden styres kun af penge, så fårene de går i flok. Det går "mæh siger det lille lam," lyder det blandt andet.

Derudover går Ham Den Lange også i kødet på den aktuelle debat om ytringsfrihed - og også debatten om muslimer i den vestlige verden:


"Vi er så bange for arabere i vesten. Så det den samme smøre hver eneste gang, der er drama i ghettoen. Islam er i centrum, vi burde sige salam aleikum. I stedet for at bede dem lukke grænsen med en shawarma i kæften. Vi burde tage fat i verdens ægte problemer. Og sprede kærlighed i stedet for at hetze muslimer." 

Slutteligt bringer rapperen også en hilsen til både danske politikere og borgere, her møntet på deres forhold til krig og det militære samarbejde med USA:

"Vores forskruede ideal er sat op på en piedestal. Vores selverkendelse som krigsførende lang er minimal. Vi snakker terror hele dagen, ingen snakker civile tab. I en krig der mildest talt var illegal. Et fællesskab der vifter med det falske flag. Vi lever amerikansk i dag. De spreder propaganda via frygten for Islamisk Stat. Mere overvågning og flere penge til PET. Skal jeg skride eller blive for at se det ske?"


Hør hele debatindlægget via den tilhørende video lige her: 

ANNONCE