Nyhed

Ny gratis festival under Aarhus Festuge åbner med PowerSolo

GAFFA.dk – alt om musik

For andet år i streg kan du under Aarhus Festuge, besøge den 6 dages gratis festival, Headroom. Festivalen har netop annonceret en lille håndfuld musiknavne.

Headroom er resultatet af et samarbejde mellem 45 unge studerende fra Kulturentreprenør, restauranten Spiselauget og Godsbanen. Festivalen består af koncerter, artist talks og aktiviter under åben himmel i Godsbanens gårdhave, som løber af stablen fra den 31. august. 

Festivalen præsenterer navnene PowerSolo, Ham Den Lange og X-Factors Sigmund, som i år løb med fjerdepladsen til talentshowet. Derudover vil der være flere workshops, blandt andet med Kvindemuseets pop-up museum, som skaber fokus på kvinders liv, virke og identitet igennem historien. 

LÆS OGSÅ: Semipsykedelisk surferkosmos

Rockbandet PowerSolo vil den 31. august kl. 20 skyde festivalen i gang, med deres velkendte hits som "Kat Nazer" og "Baby, You Ain't Looking Right". Rockbandet med karismatiske Kim Kix Jeppesen i front smed tidligere på året albummet Bo-Peep på gaden, som GAFFAs anmelder uddelte fire stjerner til. Kort tid efter udsendte de ep'en, Peek-A-Boo, eftersigende en samling af de sange, der var for kaotiske til Bo-Peep – GAFFA kvitterede ligeledes med fire stjerner til albummet. 

Om lørdagen, den 1. september præsenterer Headroom Sigmund fra X Factor 2018. Den energiske sanger vil under koncerten synge sin allerførste single, som snart er på trapperne. Herefter er der mulighed for at få billeder og autografer med det unge talent. 

Den aarhusianske rapper Ham Den Lange lægger vejen forbi Headroom den 7. september kl. 22.30. Han er blandt andet kendt fra MC's Fight Night.

Flere navne vil blive præsenteret løbende. Følg med på festivalens Facebook-begivenhed. 

 

ANNONCE