Nyhed

Hør første single med ONBC – med Superheroes-Tanja

Indiepopgruppen er klar med debutsingle – hør den eksklusivt hos GAFFA

Det danske pladeselskab Crunchy Frog er klar med nyeste skud på stammen – en kombination af erfarne musikere, som udgør orkestret ONBC, der blandt andet bemandes af Tanja Simonsen, kendt fra sin fortid i semi-legendariske Superheroes og som medlem af Private. Hun har i ONBC fået følgeskab af Camilla Florentz og Mikkel Max, mest kendt fra indie-darlings epo-555, samt Ivan Petersen fra The Boombox Heart.

ONBC står her til foråret klar med debutalbummet "Crash, Burn & Cry" der får sin skandinaviske udgivelse den 11. maj, og den 5. juni er udgivelsen så klar til at indtage det internationale marked.

"Crash, Burn & Cry" betegnes netop som et debutalbum, men det er dog til stadighed et album, der er besat af erfarne kræfter. Til trods for at ONBC anses som et dugfrisk projekt, har en stor del af bandopsætningen nemlig tidligere samarbejdet under navnet Oliver North Boy Choir.


GAFFA har helt eksklusivt fået fingre i ONBC's første single "White Trash", som kan høres nedenfor. På nummeret "White Trash" indfanges poptonerne kendt fra blandt andet Superheroes samt den ambivalente sødme, man kender fra navne som Low, Chris Isaak og Julee Cruise. ONBC's stemningsfulde indie-pop emmer af tab og forspildt hjerteblod, som kombineres med Tanja Simonsens og Camilla Florentz' markante vokaler.

ONBC er desuden at finde til dette års Spot Festival, og har du endnu ikke sikret dig billet, kan disse findes via GAFFA Live.


ANNONCE