Nyhed

Julian Casablancas er tilbage i The Strokes

Strokes-frontmanden Julian Casablancas arbejder i øjeblikket på nyt materiale med sit gamle band. Og afslører desuden et samarbejde med Savages.

Efter et par svinkeærinder, der blandt andet inkluderede sidste års samarbejde med The Voidz, er Julian Casablancas atter tilbage i The Strokes, skriver musikbladet NME. 

Sidst, der var nyt fra guitarrockerne var tilbage i marts 2013, hvor de udkom med deres 5. album "Comedown Machine". GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav udspillet 4 stjerner og konkluderede: "'Comedown Machine' er ikke et stilskabende mesterværk på niveau med debuten 'Is This It?', men en solid udgivelse fra et band, der fem album inde i karrieren stadig kan hive kaniner op af hatten." Om der er flere kaniner tilbage, vil tiden vise.

Casablancas fortæller, at "det er første gang vi skriver eksklusivt siden "Comedown Machine". Vi har planer om at indspille noget. Jeg tror stadig på, at vi kan lave noget fedt, og det er det, jeg vil. I virkeligheden ville jeg gerne arbejde med begge bands (The Strokes og The Voidz, red.) hvis jeg kunne."


Oven i hatten kan den travle rockstjerne løfte sløret for et samarbejde med rockkollegaerne i Savages. På deres kommende andet album vil Julian Casablancas eftersigende kunne opleves i duet med forsangerinden Jehnny Beth.

 

ANNONCE