Nyhed

Kom på musikalsk metrotur på Strøm Festival

Konceptet Trans Metro Express, en del af Strøm Festival, har nu offentliggjort de fire kunstnere, der skal komponere dit metro-soundtrack

Den 11. august kan du for syvende år i træk tage en ekstraordinær tur på udvalgte metro-linjer i København som en del af Strøm Festival. Konceptet Trans Metro Express løfter nu sløret for de fire kunstnere, der skal stå for dit undergrunds-soundtrack med hver deres stykke musik, komponeret specielt til lejligheden:

System består af medlemmerne Anders Remmer, Thomas Knak og Jesper Skaaning, der også udgør den nyligt genopstandne dub og ambient-gruppe Future 3. Nu kan du opleve deres elektroniske musik et sted under København.

Den danske electronica-producer Sofus Forsberg bliver også at finde et sted i metroen. Et tip vil være at gå efter lyden af synthesizere og trommemaskiner.


Bag Erosion Flow gemmer sig danske Henrik Kofoed, der spiller op til fest med en genreblanding af house og soul.

Også danske Peckerhead står for festgaranti med genrerne gabber, speedcore og terror.

Kunne du tænke dig at opleve en anderledes metrotur, skal du holde dig til ruterne Vestamager til Vanløse, Vanløse til Lufthavnen, Lufthavnen til Vanløse og Vanløse til Vestamager.


Hør hvordan turen lød forrige år her:

ANNONCE