Nyhed

Lukas Graham til Grøn Koncert – med venner

Lukas Graham napper endnu en sommertour med Grøn Koncert

Lukas Graham, der for tiden opholder sig i Los Angeles, kommer hjem og giver koncerter hen over sommeren. Spørger man bandets frontfigur, Lukas Forchhammer, glæder de sig til at komme hjem og spille rundt i landet på Grøn Koncert:

"Der er ikke noget, der slår den danske sommer, og så kan man endda få lov til at spille koncerter imens. Der bliver knald på, både i form af fremførelse, men vi tager også nogle af vores venner med som gæster. Det skal nok blive pissehyggeligt."

Vennerne er Patrick Dorgan og Hedegaard, hvor sidstnævnte blandt andet har været med på "Happy Home", men denne sommer byder dog også på helt nye numre:

"Vi har lidt en tradition for at tage nye sange med på græs og prøve dem af, og det plejer at virke skidegodt. Vi har gæster med, vi har nye sange med, og vi har solen med hjem fra de varme lande," lover bandets frontmand.

Lukas Forchhammer har tidligere været på turne med Grøn Koncert og er igennem tiden blevet en del af "familien Grøn", hvorfor han også glæder sig til at komme hjem denne sommer.

Dette års lineup er i forvejen stjernespækket, med blandt andet Tina Dickow feat. Søren Huss, Magtens Korridorer med Østkyst Hustlers, og Medina går på sammen med Shaka Loveless og Xander. Så med Lukas Graham på plakaten kan det næsten kun blive en god sommer.

Mere info kan findes på Grøn Koncerts hjemmeside.

Ønsker man at være en del af festen, så folder Grøn Koncert sig ud følgende dage: 

16/7: Kolding

17/7: Randers

18/7: Aarhus

19/7: Aalborg

23/7: Esbjerg

24/7: Odense

25/7: Næstved

26/7: København

Find billetter via GAFFA Live.

Varm op med "Happy Home" med Hedegaard featuring Lukas Graham:

 

 

 

ANNONCE