Nyhed

Tourvideo: Med Nelson Can som opvarmning for Royal Blood

De tre danske rockpiger var med Royal Blood rundt til deres nordiske koncerter forrige måned. Det har de lavet en video ud af, se med her

Forrige måned var de tre rockpiger Nelson Can med som support for Royal Blood på deres nordiske tour. I forbindelse med koncerten i Store Vega har Tuborg Musikhjælp, der støttede pigernes tour, lavet videoen som du kan se nedenfor.

Bassist Signe Tobiassen fortæller om opvarmningstjansen for Royal Blood og den efterfølgende britiske tour: "At turnere med Royal Blood var noget af det fedeste, vi har gjort meget længe. Netop fordi vi fik lov at komme med rundt i hele Skandinavien, fik vi en helt anden følelse af, hvordan det er at være oppe i deres liga og spille for kæmpe publikummer hver eneste aften. Det har givet os blod på tanden, og de kommer helt sikkert til at være nogen, der vil fungere som en stor inspiration for os i fremtiden også. Efter vores turné med Royal Blood, tog vi på en uges turné i England, og selvom det selvfølgelig var en lidt anden skala end koncerterne i Skandinavien, så var det en kæmpe oplevelse at komme til England for første gang og se, hvordan musikscenen fungerer derovre. Vi har helt sikkert tænkt os at vende tilbage til England, så snart vi kan."

Hør pigerne fortælle mere om, hvordan det er at være supportband for den britiske rock-duo og find ud af, hvad pigerne laver i tourbussen, og hvad de mon har af ritualer, inden de går på scenen.

Du kan opleve Nelson Can på dansk jord, når de spiller i forbindelse med Spot Festival i Aarhus torsdag den 30. april. Her indtager de HeadQuarters til en labelnight med deres eget pladeselskab Like a Can of Beans Records. 

ANNONCE