Nyhed

Vil du være med i Mews nye, internationale musikvideo?

I dag igangsætter Mew et verdensomspændende fan-projekt til singlen The Night Believer

Mews nye album, "+-" udkom i går den 27. april og har været længe ventet af fans over hele verden, da det forinden var hele seks år siden, vi sidst hørte nye toner fra bandet. Nu er Mew ude med et nyt projekt, da de vil have fans i hele verden til at medvirke i en musikvideo til sangen "Night Believer" fra "+-". 

Mere præcist vil Mew give fans adgang til deres eget arbejdsfællesskab i app'en OneNote i Microsoft Office 365, som vil levere den tekniske platform for projektet. Her kan fansene kommunikere indbyrdes, kigge med i Mews online notesbøger, se deres billeder og endda snakke med bandet via eksklusive Skype-sessioner. Fansene vil blive stillet over for kreative opgaver, og heri ligger netop idéen: at der skal herske en interaktion mellem fansene og Mew, som rækker lidt ud over det sædvanlige. 

Gruppens fans vil skulle tage billeder af sig sig, som vil indgå i den endelige musikvideo, og også indsynge nummeret over for forsangeren Jonas Bjerre. Til sidst vil materialet blivet klippet sammen til én stor fanduet med Mew.

Sådan siger bandet selv om projektet: "Det er en ny måde at tænke co-creation på, der på én gang bringer fans fra hele verden tættere sammen og os tættere på vores fans," lyder det.  

Har du lyst til at medvirke i Mews spritnye projekt, kan du følge med på MEW365.com, hvor der fra i dag kl 10:00 og frem til den 4. maj 2015 kl. 10:00 vil være åben tilmelding for fans. 

Albummet "+-" udkom som sagt den 27. april, og GAFFAs anmelder Christian- Erin-Madsen var begejstret og gav hele fem stjerner til Mew. I overskriften lyder det: "Mew trækker vellykkede, lyse kompleksiteter i en poppet retning". 

Inden den nye fan-video får premiere den 8. juni 2015, kan du se Mews seneste video til singlen "Water Slides" nedenunder. 

Mew spiller på dette års Roskilde Festival, og du kan finde billetter via GAFFA Live. Bandet giver også to koncerter på dansk grund i efteråret. 

ANNONCE