Nyhed

Deep Purple kommer til Danmark

Rockveteranerne spiller i Jylland til sommer

Fredag den 17. juni spiller det legendariske rockband Deep Purple ved Fængslet i Horsens. Billetter er sat i salg og kan købes via GAFFA Live.

Sidst Deep Purple gæstede Danmark var for lige omtrent et år siden, hvor de spillede i Falconer Salen, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med en firstjernet anmeldelse og konklusion: 

"Til gengæld var det en glimrende manifestation af, at bandet, det lidt vel tydelige rutinepræg til trods, er i live og gør sit bedste for at holde klassiske Deep Purple-dyder i behold."


Deep Purples seneste udspil, "Now What?!", kom i 2013, og var gruppens 19. nogensinde og det første i otte år. Albummet fik en varm modtagelse, og her på matriklen blev det til en flot firstjernet anmeldelse med ordene: 

"De seneste udspil har været meget svingende, men dels er der kommet mere styr på koncepterne med producer Bob Ezrin, og dels kan man høre, at de gamle drenge har villet skabe et kvalitetsprodukt denne gang. Det er bl.a. sket ved skrælle ned på up-tempo-rockerne, som på de forrige udspil har virket formel-trætte. I stedet er gruppens stadig stærke tyngde i fokus, og så er en af de rigtig gamle dyder – jam- og improvisations-lysten – delvist tilbage (...)"

Deep Purple blev dannet tilbage i 1968 og har været stilskabende inden for den tungere rock. Bandet har været aktivt uafbrudt siden da, både live og albummæssigt, i en lang række forskellige inkarnationer – den aktuelle kendes som "Mark VIII". Gruppen er kendt for hits som "Highway Star", "Child In Time", "Speed King", "Hush" og ikke mindst "Smoke on the Water" og for klassiske album som "Deep Purple In Rock", "Fireball" og "Machine Head".


 

ANNONCE