Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Inden andestegen fortæres, og det danske folk kvæles i rødkål og brun sovs, er der naturligvis et hav af fester, som sender det dansende publikum på en velfortjent juleferie

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Torsdagsfest på HQ


Torsdag aften vender Badminton Bentzon tilbage til HeadQuarters, når essensen af torsdagsfesten slår dørene op til dansable beats og billig sprut. Den aarhusianske natklub og spillested Headquarters er kendt for en vibrerende, eklektisk og varm lyd, som dette nye koncept ligger i skarp forlængelse af. I en venskabelig atmosfære af legende visuals på væggene og en lydside, som fortryller med varmende diskorytmer og bløde soulfraser, bydes der velkommen til dansefestens genkomst.

Hvad: Torsdagskalas x Badminton Bentzon

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C


Hvornår: 17. december fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 


Tropiske rytmer i Odense

Er du allerede træt af regn, blæst og alt for meget julestemning, har Blasé Club i Odense løsningen, når de på fredag åbner dørene til en fest fra tropiske verdenshjørner. Lydbilledet leveres af Serbern, Tutku og Amin Safari, som alle hver især vil sørge for de varme rytmer, der akkompagnerer de lækre og pompøse drinks.

Hvad: Club Tropicana – Blasé


Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 18. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Santa's Old School Shakedown


På den københavnske natklub og spillested, Rust er der på fredag tung julestemning, når amerikanske Mix Syndicate dykker ned i gavesækken og finder de groovey beats frem. Mix Syndicate har sin baggrund i New York, startet af DJ Latin Prince, men er i dag en samling af dj's fra hele verden, blandt andre danske Jason Rivera aka DJ Whut. Inden det kolde bord og de mange snaps indtages i overdådige mængder, afslutter Mix Syndicate Rust det feststemte år 2015, og deler ud af musikalske julegaver.

Hvad: Mix Syndicate Denmark Presents: Santa's Old School Shakedown

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 18. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Rockjulefrokosten rammer Bremen

Inden julen indtager de små hjem, har rock- og metalkollektivet Prime Collective i samarbejde med hardcore-bloggen Dude Manor sat et grumt julearrangement på benene. Kollektivets fremmeste rockbands vil på fredag indtage Bremen Teater i København, bestående af danske Siamese, Daycare For Jedi og A Road To Damascus, som alle vil banke hovedet på plads hos det fremmødte publikum. Som en hvilken som helst anden julefrokost vil der naturligvis være øl og snaps i absurde mængder.


Hvad: Dude Manor x Prime Collective Christmas Bash

Hvor: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 18. december fra kl. 20.00


Hvordan: Facebook-event

 


Elektroniske rytmer under regnbuen

Fredag er der knivskarpe elektroniske rytmer på den aarhusianske natklub og spillested Double Rainbow, når danske Unkwon indtager den lille scene. Unkwon har efterhånden stablet et solidt navn på benene, blandt andet som producer og en del af AV AV AV, samt supporttjanser for Trentemøller.

Hvad: Unkown @ Double Rainbow


Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 18. december fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Jule-reggae i Aarhus


I lighed med sidste år, er der stablet en julearrangement af den dubbede natur på benene, som denne gang foregår på Ny V58 i hjertet af Aarhus. Arrangementet Xmas Reggae Splash har i denne anledning sammensat et imponerende program, blandt andre bestående af Omar Perry, søn af reggae-legende Lee Scratch Perry. Omar Perry får følgeskab af den kvindelige sanger Karamanti og den herboende populære sanger fra Zimbabwe Pops Jabu. Der vil derfor være alle mulige grunde til at tage i Ny V58, når den brændende bas rusker gang i danegulvet. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Xmas Reggae Splash

Hvor: Ny V58, Vestergade 58, Aarhus C


Hvornår: 19. december fra kl. 21.30

Hvordan: Officielt billetsalg


 

Underbar slår dørene op for tredje gang

For kun tre uger siden åbnede det nye hangout-sted, Underbar i det centrale København. Denne weekend er de klar igen, når de på lørdag åbner dørene og ørene fuldes med masser af funk leveret af Fuld Effekt og HejMahn og senere danse til tunes serveret af Serbern, David Garsét & Speakr.


Hvad: Underbar: Fuld Effekt

Hvor: Underbar, Vandkunsten 5, Kbh. K

Hvornår: 19. december fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE