Nyhed

Julekalender låge 6: Hør årets bedste sang ifølge Rangleklods

Alle de danske GAFFA-Pris-nominerede har valgt deres yndlingssang fra 2015 til en julekalender-playliste

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2015. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Rangleklods, der var nomineret i kategorien "Årets Danske Elektroniske Udgivelse", en pris der dog blev vundet af Kato.

6. Thomas Geist: Narcussus

Rangleklods alias Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen fortæller: – Den bedste danske sang i 2015 er "Narcissus" af Thomas Gaist. Den er blevet totalt forbigået, og det er en skam. Vi ved ikke, hvem duden er, men han har helt klart fortjent mere larm i 2016, for det her track kan virkelig noget. En hybrid mellem Jai Paul, Bibio og Matthew Dear. P.S. Årets popsang er "Bitch Better Have My Money" af Rihanna. 


Hør sangen på Spotify sammen med de første bidrag nedenfor og læs om de tidligere bidrag her.

GAFFA-Prisen blev uddelt på Bremen Teater torsdag den 3. december klokken 20. Årets optrædende var engelske Kwabs og danske Patrick Dorgan, Liss, The Minds of 99, Alex Vargas og Velvet Volume, og værten var Simon Jul

Showet blev sendt på DR3 fredag den 4. december fra 21-23 og kan nu ses på dr.dk.


Du kan deltage i snakken om GAFFA-Prisen 2015 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

ANNONCE