Nyhed

Musikvideo: Stemingsfuld dreampop fra Catch The Breeze

Trioen er klar med en ny musikvideo, der samtidig fuldender deres debut-ep, så alle dens sange nu har en tilhørende musikvideo

Catch The Breeze er klar med musikvideo til sangen "Reunite Your Forces". Denne video fuldender bandets debut-ep, så der nu er videoer på YouTube til alle sange fra deres debut-ep. Du kan se den her forneden.

Hvis du har oplevet Catch The Breeze live det seneste år har du måske set deres visuals. Disse visuals er nu klippet sammen til en farverig video til "Reunite Your Forces", en sang der genremæssigt bevæger sig indenfor dreampop og post-rock universet. Hertil passer den stemningsfulde video fortinligt. 

Catch The Breeze består af sanger og guitarist Aage Hedensted, der også kendes fra Mixtune For Cully, bassist Lars Madsen og trommeslager Andreas Bundgaard. Disse tre herrer har alle tidligere spillet i det Aarhus-baserede band Yellowish, der reelt gik i opløsning i 2007, selvom det først blev offentliggjort i 2014.

Catch The Breeze udkom med deres selvbetitlede debut-ep den 11. august 2014, og har siden spillet koncerter rundt i Danmark og Tyskland, og har blandt andet delt scene med navne som Death Valley Sleepers og Ring Them Bells. 

Som en lille julegave ønsker Catch The Breeze glædelig jul med en gratis download af "Reunite Your Forces". Find link i beskrivelsen på YouTube. Se musikvideoen her:

ANNONCE