Nyhed

Støjrockerne Catch the Breeze klar med smuk video fra Aarhus' højeste punkt

GAFFA.dk – alt om musik

Den aarhusianske støjrocktrio Catch the Breeze er klar med videoen til "Paper Lanterns", førstesinglen fra deres debutalbum Glow, som udkommer 16. marts. Se videoen ovenfor.

Videoen rummer smukke droneoptagelser omkring Aarhus' højeste punkt, Jelshøj, der knejser 128 meter over havets overflade i Holme Bjerge syd for byen, mikset med billeder fra en koncert på Aarhus-spillestedet Radar. Videoen er optaget af Christopher Carson Sinclair og klippet af Catch the Breezeforsanger, Aage Hedensted Kinch.

Sangen "Paper Lanterns" byder på Aage Hedensted Kinchs karakteristiske vokal, masser af støjende guitar og effektindhyllet guitar, melodiske baslinjer og tunge tromme-grooves.


Catch the Breeze udgøres af tre fjerdedele af den hedengangne gruppe Yellowish, der udgav to album i henholdsvis 2004 og 2006 og gav talrige koncerter i 00'erne. I 2014 udsendte Catch the Breeze deres selvbetitlede og hidtil eneste ep, og nu er der så omsider et regulært album på vej fra dem.

Bandet er inspireret af dreampop og shoegaze, og de kan ikke løbe fra en vis påvirkning fra de engelske shoegaze-pionerer Slowdive, som sidste år udsendte deres første album i 22 år – de er faktisk opkaldt efter en sang fra Slowdives debutalbum Just for a Day fra 1991.

Catch the Breeze kan opleves live på Kalibar i Aarhus lørdag den 13. januar og igen 16. marts på Radar i Aarhus og 17. marts på Stengade i København.


 
 
ANNONCE