Nyhed

The Beatophonics og Peter Belli tager tilbage til 60'erne

Datidens store, danske popklub, Club Liverpool House, genåbner for en kort stund i Køge

På Teaterbygningen i Køge huserede i tiden fra 1965 til 1969 en af datidens store popklubber - Club Liverpool House. Den genåbner for en kort stund fredag den 11. marts for at lægge scene til The Beatophonics og Peter Belli.

Club Liverpool House var organiseret som den nuværende Musikforeningen Bygningen med en frivillig bestyrelse og en imponerende medlemsskare på op til 1000 unge, der interesserede sig for at møde ligesindede og høre pigtrådsmusik med de danske og udenlandske navne, som besøgte klubben. 

Alle de største danske bands besøgte Club Liverpool i dens levetid: Hitmakers, Defenders, The Rocking Ghosts, samt nogle bemærkelsesværdige udenlandske orkestre. Brian Poole and The Tremeloes, Small Faces, Ten Years After og som det nok største navn stod Rod Stewart den 28. april 1968 på Teaterbygningens scene sammen med Jeff Beck Group.

Peter Belli og Rivalerne var besynderligt nok ikke på programmet i de fire år Club Liverpool House eksisterede til trods for, at de hørte til den tids største stjerner. Det rådes der bod på nu, hvor Belli optræder som gæstesolist med The Beatophonics. De udgav i maj deres selvbetitlede debutalbum, der dyrker den tidlige beatlyd til en næsten skræmmende perfektion. GAFFA kvitterede med fem stjerner og skrev: "I 2015 har verden allerede haft sit The Beatles, men for alle os, der ikke var der til at begynde med – en udeblivende fødsel! – er det ikke desto mindre et solbeskinnet flashback til en tid, hvor rockmusikken stadig havde sin uskyld." 

Billetsalget begynder tirsdag den 29. december og billetter kan skaffes via www.bygningen.dk 

 

Image and video hosting by TinyPic

ANNONCE