Nyhed

The Strokes tilbage i studiet

Noget kunne tyde på, at 2016 bliver år for et nyt album fra New Yorkerne

Bliver 2016 året for et nyt album fra The Strokes? Noget kunne tyde på det, da bandet atter er samlet igen og har booket studietid. 

Ejeren af et mexicansk studie har lagt et billede op på Instagram af The Strokes, som bekræfter at New Yorkerne er tilbage i studiet både for at øve og indspille trommer. The Strokes har netop spillet Live Out Monterrey i Mexico, og det forklarer, hvorfor de har været forbi studiet Victoria Records for at øve op og indspille.

Det stemmer også godt overens med Julian Casablancas løfte til fans i september, hvor The Strokes spillede Landmark Music Festival i Washington DC. "Vi er snart tilbage. Vi rammer snart studiet og sådan noget pis," skulle han ifølge adskillige fans have sagt.

I 2013 udkom The Strokes med "Comedown Machine". GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand Svidt kvitterede med fire stjerner og skrev: "Sangskrivningen er hele vejen på et solidt niveau, om end teksterne til tider er lovlig fragmentariske, og kreativiteten er i højsædet. Comedown Machine er ikke et stilskabende mesterværk på niveau med debuten Is This It?, men en solid udgivelse fra et band, der fem album inde i karrieren stadig kan hive kaniner op af hatten."

Studiets direktør Victoria Morales-Kuhne postede dette billede af bandet på Instagram og nævner, at studiet har været booket i "månedsvis":

 

When one of your favorite bands in the world contacts you months in advance to rent your studio B to record drums and studio A to rehearse and you're just grateful. WHAT IS LIFE RIGHT NOW?!! @TheStrokes at @VictoriaRecords


ANNONCE