Nyhed

Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry danner nyt band

Bandet Hollywood Vampires er opkaldt efter den berømte drikkeklub af samme navn

Den teatralske rocksanger Alice Cooper har dannet et nyt band med skuespiller Johnny Depp og guitarist Joe Perry fra Aerosmith. Gruppen The Hollywood Vampires debuterer på hovedscenen ved festivalen Rock in Rio i Brasilien til september sammen med navne som System of a Down, Queens of the Stone Age og Faith No More. 

Bandets navn stammer fra Alice Coopers berømte og berygtede drikkeklub fra 1970'erne med kendte rockstjerner som John Lennon, Harry Nilsson, Keith Moon og Ringo Starr. For at blive en del af klubben skulle man drikke samtlige eksisterende medlemmer under bordet.

Johnny Depp har været på scenen med Alice Cooper adskillige gange, siden de mødte hinanden under indspilningerne til Tim Burtons "Dark Shadows", hvor både Depp og Cooper var på rollelisten – Depp, meget passende, i rollen som vampyr. 


Om sit venskab med Depp sagde Alice Cooper for nylig i et interview til det amerikanske musikmagasin Rolling Stone: "Vi ser hinanden meget. Han er blevet en nær ven og samarbejdspartner. Vi har indspillet en del sammen for nylig. Han er en virkelig talentfuld og cool fyr. Johnny er en fyr, som ikke behøver at gøre noget; han gør ting, fordi han har lyst til at gøre dem. Det handler ikke om hans ego. Han var musiker først, så jeg tror, det står hans hjerte meget nært."

Johnny Depp droppede i sin tid ud af high school for at blive rockstjerne, men er mest kendt for sin imponerende skuespilkarriere i film som "Edward Scissorhands", "Sleepy Hollow" og "Pirates of the Caribbean". Depp har samarbejdet med adskillige musikere som Ryan Adams, Willie Nelson, Marilyn Manson og Paul McCartney. Ikke mindst bidrog Johnny Depp til backingvokalerne på Aerosmiths album "Music From Another Dimension", hvorfra forbindelsen til Joe Perry stammer fra.

Hvilke musikere, der ellers kommer til at bidrage til superbandet Hollywood Vampires, vides endnu ikke.


Se Johnny Depp på scenen med Alice Cooper her:

ANNONCE