Nyhed

Køb Kurt Cobains kreditkort

For et femcifret beløb kan du erhverve dig et slidt plastickort

Nu har du mulighed for at erhverve dig Kurt Cobains personlige kreditkort. Det er auktionæren Paddle8, der ifølge Rolling Stone står bag det fremragende tilbud som en del af en større kollektion, kaldet "Legendary: Memorabilia From Rock Gods and Pop Stars". Nirvana-frontmanden har underskrevet kortet med en blå kuglepen og har tilsyneladende skrevet et telefonnummer på bagsiden af kortet, der udløb et år efter sangerens død. Paddle8 er optimistisk og forventer, at plastickortet vil blive solgt for mellem 7000-9000 dollars, beløb, der svarer til 45.800-58.900 danske kroner. 

På auktionen er det også muligt at få fingrene i Frank Sinatras aflagte kørekort fra 1944. Han var på det tidspunkt 28 år gammel og havde netop underskrevet en pladekontrakt hos Columbia Records. Kortet er blevet underskrevet og viser derudover hans adresse i New Jersey. Det forventes at kortet i bedste tilfælde vil blive solgt for 65.459 danske kroner. 

Foruden ovenstående kan du også finde sjældne fotografier af blandt andre The Who, Led Zeppelin og Pink Floyd. Hvis du ønsker at føje et slidt kreditkort til samlingen af Nirvana-merchandise, skal du skynde dig, da hammeren allerede falder den 26. februar. Du kan se Kurt Cobain i a(u)ktion her:

ANNONCE