Nyhed

Tivoli Friheden offentliggør flere navne til Fed Fredag

Rasmus Walter er blandt de fire nye navne

Tivoli Friheden i Aarhus føjer nu fire nye navne til programmet for Fed Fredag, som i år tæller hele 20 fredagskoncerter hen over foråret og sommeren, som hjælper med til at sparke weekenden i gang. Ud over de allerede offentliggjorte navne prydes programmet nu også af Rasmus Walther, De Eneste To, Gnags og Michael Falch.

Rasmus Walther (billedet) åbnede Fed Fredags program sidste år, og i år giver han koncert i Friheden den 19. juni. Rasmus Walter blev for alvor allemandseje med sin medvirken i TV2-programmet "Toppen Af Poppen", hvor han viste sit store sangtalent for hele Danmark. Rasmus Walter er efterhånden en erfaren sanger og sangskriver og har lavet stærke sange som "Dybt Vand", "Endeløst" og "Verden I Stå".

De Eneste To gæster Friluftscenen for første gang, når de indtager Friheden den 4. september. De Eneste To hittede i 2014 med nummeret "Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø", og de gæster Friheden både med deres akustiske guitarer og med liveband.

Gnags melder deres ankomst til Friheden den 22. maj, og er for første gang tilbage på den danske livescene siden 2009. Gnags har fået nye medlemmer og består nu af Niels Mathiasen på sax, Søren Runge på keyboards, Lars Daugaard på trommer, det gamle medlem Per Chr. Frost på guitar/bas (var med i Gnags 1974-97), Henrik Poulsen på bas, Anne Seier på kor og Rune Harder Olesen på percussion. Måske spiller de hittet "Mr. Swing King", som rent faktisk er inspireret af en forlystelse i Tivoli Friheden.

Michael Falch er også debutant på Friluftsscenen og gæster Friheden den 17. juli. Michael Falch er stadig højaktuel, på trods af at han debuterede tilbage i 1980, da han med sit seneste album "Hånden På Hjertet" fra 2014 var blandt de ti mest solgte albums i Danmark sidste år.

Indtil videre har Tivoli Friheden allerede navne som Marie Key, Outlandish, Barbara Moleko, Burhan G Shaka Loveless, Joey Moe og TopGunn på plakaten, og nu føjer de så fire mere til det stjernespækkede program.

Du kan finde billetter her, og komme i stemning med de fire nye navne herunder:

 

 

 

 

 

 

 

ANNONCE