Nyhed

Video: Katy Perry fyrer den af til Super Bowl

Lenny Kravitz og Missy Elliott gæsteoptræder

I går søndag optrådte Katy Perry under halvlegen til det traditionsrige Super Bowl i USA. Og der blev spillet på alle tangenter i showet, hvor Perry leverede alle sine største hits.

I første nummer, "Roar", kommer Katy Perry ridende ind på en kæmpe gylden tiger-robot i et flamme-outfit. I næste nummer, "Dark Horse" er Katy Perry omringet af metalliske heste-dansere på en scene, der efterhånden forvandler sig til et 3D-skakbræt. Lenny Kravitz bryder ind med rockguitar og vokal i "I Kissed a Girl", mens flammer skyder i vejret bag det umage par.

Scenen tranformerer sig herefter til en sydhavsø med dansende palmer, badebolde, surfbræt og hajer i "Teenage Dream", hvor Katy Perry har skiftet outfit til strandsild i en lille badebold-inspireret kjole. Adskillige dansere i polkaprikkede, kulørte bikinier slutter sig til Katy Perry, som nu synger solrige "California Gurls".

Missy Elliott sætter krydderi på showet med sit hit fra 2001 "Get Ur Freak On", hvor Perry har smidt en oversized sweatshirt på. Danserne fyrer den af, mens Missy går over i "Work It" og derefter "Lose Control".

Som glasuren på lagkagen slutter Katy Perry af med "Fireworks" fra 2010 svævende rundt på stadiummet i en stjernespækket lang kjole, mens der forventeligt bliver knaldet en masse fyrværkeri af.

Se Katy Perry til Super Bowl her:

ANNONCE